Srečanje za boljšo samopodobo

Foto: Žurnal24 Utrinek z ene izmed letošnjih prireditev. (Foto: neodvisen.si)
Danes in v naslednjih dneh bo v okviru kampanje Ne-odvisen.si več srečanj za mlade in odrasle, na katerih bodo tema pogovora pasti odvisnosti.
Oglej si celoten članek

Letošnja kampanja ne-odvisen.si poteka pod sloganom "Nariši nov dan", njen namen pa je graditi na pozitivni samopodobi posameznikov. Nagovarja tri skupine, in sicer otroke do devet let; mladostnike od 10 do 18 let in odrasle. Srečanja so prilagojena vsaki skupini posebej.

V prestolnici bodo srečanja potekala še 14., 15. 18. 19. in 20. oktobra. Organizatorji pričakujejo skupno okoli 14.000 obiskovalcev. Projekt Ne-odvisen.si je zaživel leta 2007 na Primorskem, do zdaj pa se je razvila že v vseslovensko kampanjo.

"V okviru kampanje se bomo na podlagi preteklih referenc redno večletno aktivno družili z otroki, mladostniki in s starši ter v obliki interaktivnih dogodkov  na sproščen način izmenjavali izkušnje in oživljali v današnjem času nekoliko pozabljene vrednote kot so zaupanje, druženje, prijateljstvo, spoštovanje, ljubezen ter gradili na pozitivni samopodobi posameznikov. Vsako ciljno skupino posebej bomo na njej primeren način osveščali o različnih pasteh odvisnosti," so ustvarjalci projekta zapisali na spletni strani.

Več informacij in koledar dogodkov najdete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.