Sprožila alarm in pregnala roparja

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
V petek okoli pol sedmih zvečer sta neznana moška skušala oropati poštno poslovalnico na Partizanski cesti v Mariboru. Poštna uslužbenka je medtem vklopila alarm in ju tako pregnala.
Oglej si celoten članek

Moška sta namreč od uslužbenk zahtevala denar, en pa je v roki držal pištolo. Ena uslužbenka je vklopila alarm, moška pa sta zapustila poslovalnico, ne da bi karkoli ukradla in stekla v smeri Trga generala Maistra.

Policisti so opravili ogled in zbirajo obvestila s ciljem izsleditve storilcev, so sporočili iz PU Maribor.

Opis neznanih moških: en je visok 170 do 175 cm, star okrog 30 let, okroglega obraza, črnih, valovitih in kratkih las, temne polti, ima temno gosto brado, oblečen je bil v črno usnjeno jakno.

Drug je visok 160 do 165 cm, star okrog 25 let, oglatega obraza, kostanjevih kratkih las, svetle polti in svetlih oči, oblečen je bil v črn moški pol plašč in modre hlače iz jeansa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.