Spet možna neurja

Foto: Žurnal24 Da je danes možnost neviht visoka, so označili tudi na spletni strani meteoalarm
V severni polovici države se lahko v popoldanskih in večernih urah pojavijo nevihte s točo, močnimi nalivi in sunki vetra.
Oglej si celoten članek

Sloveniji se približuje vremenska fronta, zaradi katere so možne močnejše nevihte. Andrej Velkavrh, prognostik na Agenciji RS za okolje, je povedal, da gre za običajen vremenski pojav, ki se v zadnjem času pogosteje pojavlja. Na žalost toče ni mogoče natančno napovedati, ne tega, kje bo padala, ne velikosti in količine in ne tega, koliko časa bo trajalo.
 
Zadnje neurje je v soboto prizadelo območje Suhe krajine na Dolenjskem. Toča je najbolj klestila v Velikem in Malem Lipju ter Gradencu. Prizadela je tudi Žužemberk, Dvor in občino Straža.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.