Spet drugačen obraz FB

Foto: Žurnal24 (Foto: Facebook) Foto: Žurnal24 facebook, Tom Krokodil Foto: Žurnal24 facebook, Teja Žagar Foto: Žurnal24 facebook, Lovro Muzenič Foto: Žurnal24 facebook, Laura žibert Foto: Žurnal24 facebook, Aleksander Cepuš Foto: Žurnal24 facebook, andrej horvat
Facebook. Številni uporabniki se pritožujejo nad vnovično spremembo.
Oglej si celoten članek

"Če si ogledamo prvotni videz Facebooka (FB) iz leta 2004 in današnjega, je, kot bi primerjali trabanta iz časov hladne vojne in zadnjo verzijo BMW 7. Le da je vmes minilo mnogo manj let – samo šest,” pojasnjuje Matej Špehar, svetovalec za komunikacijo na družabnih omrežjih.

V galeriji preverite, kako je slovenskim uporabnikom Facebooka všeč prenova.

FB je peskovnik za vse
"FB neprestano dodaja nove posodobitve in videze. Razlog – implementacija novih rešitev, večina teh pa ohranja preprostost in preglednost, ki sta glavni prednosti tega družabnega omrežja. Ker gre za online sistem, pa se pri nadgradnjah običajno dogajajo nestabilnosti in nihanja. Imeti bazo podatkov, v kateri je prek 500 milijonov zadetkov, ni majhna stvar. Pri FB je fiksno samo eno – da nič ni fiksnega," je prepričan Špehar, ki dodaja, da zadnji lifting FB ni prinesel večjih pritožb, ki smo jih bili navajeni v preteklosti, ko so ljudje celo naredili posebne skupine, kjer so neuspešno zahtevali nazaj stari videz FB:

"FB ima zelo preprosto filozofijo – to je naš peskovnik, kjer se lahko vsi igrate po mili volji, popolnoma brezplačno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.