Spati bo možno za največ 25 evrov

Foto: Žurnal24 Vodenje hotela je prevzel Klemen Sagadin, ki kot njegovo posebnost izpostavlja,
Mladinski hotel. Uporabno dovoljenje dobil tik pred odprtjem. Velik pomen za knežje mesto.
Oglej si celoten članek

 

Pestra ponudba
Brezplačna izposoja koles. Mladinski hotel ima enoposteljne, dvoposteljne in večposteljne sobe. V sklopu hotela so še seminarske sobe, dvorane, skupni prostor s kuhinjo, pralnica, zimski vrt in računalniški kotiček, možna pa bo tudi brezplačna izposoja koles.

"Že čez dober teden bomo imeli prve goste, udeležence judo prvenstva, sicer pa računamo tako na študente in dijake kot na obiskovalce sejmov, ki jih v Celju ne manjka," je ob včerajšnjem odprtju prvega mladinskega hotela v Celju oziroma hostla dejal vodja Klemen Sagadin.

 

Umetniki dali pečat
Še prejšnji teden so se bali, da bodo morali odprtje prestaviti, saj so z gradbenimi deli nekoliko zamujali. "A tik pred zdajci nam je uspelo postoriti vse; dobili smo tudi uporabno dovoljenje," je povedal Sagadin. Hotel premore 11 sob in 42 ležišč. "Nekaj je opremljenih tudi za zahtevnejše goste, sicer pa bodo cene ugodne, saj bo treba za eno noč odšteti od 17 do največ 25 evrov, za daljše bivanje pa bodo možni dodatni popusti," je dodal Sagadin. Sobe so domiselno pobarvali znani celjski umetniki – Mark Požlep, Miha Peperko, Jure Cvitan, Manja Vadla, Miha Kaučič, Matija Plevnik in Tomaž Milač ter jim tako vdahnili svoj pečat.

 

Pri gradnji mladinskega hotela smo upoštevali vse zapovedi energetske in druge varčnosti.
Primož Brvar, direktor Celjskega mladinskega centra

 

Naložba je vredna slabih 900 tisoč evrov, od tega so iz evropskega sklada za regionalni razvoj prejeli dobro polovico, preostanek je prispevala Mestna občina Celje.

 

Boljša turistična ponudba
"Mladinski center je z odprtjem hotela začel novo poglavje v svoji zgodovini in doživel prelomnico tudi v smislu turistične ponudbe, ki bo v knežjem mestu še pestrejša," pa je ob odprtju dejal Primož Brvar, direktor celjskega mladinskega centra, v sklopu katerega bo deloval hotel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.