Sosede pretresel detomor

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Hrvaško je pretresel detomor. Petintridesetletna ženska je v torek ubila svojo komaj rojeno dojenčico.
Oglej si celoten članek

Petintridesetletna ženska je v torek ubila svojo komaj rojeno deklico, piše 24sata. Da je nekaj narobe, se ugotovili v bolnišnici, kamor je v torek zvečer okrog 23. ure prišla na pregled.

"Ženska je povedala, da je v popoldanskih urah rodila in dojenčico pustila doma. Iz bolnišnice so takoj obvestili policijo, ki se je takoj odpravila na kraj dogodka. Dojenčico so našli mrtvo v družinski hiši. Obdukcija je pokazala, da je šlo za detomor,"  je povedal tiskovni predstavnik požeško-slavonske policije Ivan Radič.
Policija je potrdila, da je dojenčičo ubila mama. Grozi ji od enega do osmih let zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.