Sopotnici umrli, oba voznika z rešilcem v bolnišnico

Foto: Policija Fotografija je simbolična.
Foto: Policija Fotografija je simbolična.
Na Štajerskem se je popoldne zgodila huda prometna nesreča. Dve smrtni žrtvi, še trije poškodovani.
Oglej si celoten članek

Na regionalni cesti Lenart-Benedikt se je nekaj po 15. uri v okolici Lenarta zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli sopotnici v osebnem vozilu, še tri osebe so bile poškodovane in so jih odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Voznik osebnega avtomobila slovenskih registrskih označb je po ugotovitvah policije peljal v smeri Lenarta in trčil v kombinirano vozilo tujih registrskih označb, ki je tedaj pripeljalo nasproti.

Na kraju sta umrli sopotnici v osebnem avtomobilu, sopotnika v osebnem avtomobilu so odpeljali s helikopterjem v bolnišnico, oba voznika pa so na zdravljenje odpeljali z reševalnim vozilom, stopnje poškodb še niso znane, so zapisali na policiji.

Policisti na kraju še preiskujejo okoliščine prometne nesreče. Regionalna cesta Lenart-Benedikt je še zaprta za promet, obvoz je urejen.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.