Sojenje Kanglerju brez Kanglerja

Foto: Katarina Pernat
Foto: Katarina Pernat
O krivdi se je izrekla le Vindiš Furmanova.
Oglej si celoten članek

Na mariborskem okrajnem sodišču se je začel tretji v vrsti sodnih postopkov, ki tečejo zoper nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja. Na zatožno klop bi moral sesti skupaj z direktorico Medobčinskega javnega stanovanjskega sklada Maribor Tanjo Vindiš Furman v zadevi zaposlitve nekdanje podžupanje, a ga na sodišče zaradi bolezni ne bilo.

Krivde ni priznala

Na današnjem predobravnavnem naroku se je tako o krivdi izrekla le Vindiš Furmanova, ki je ni priznala, zato se bo sojenje zoper njo s pričami in drugimi dokaznimi predlogi nadaljevalo, ko se bo o krivdi predvidoma 15. novembra izrekel še Kangler. Zaradi njegove bolezni je preklicano tudi za petek razpisano nadaljevanje predobravnavnega naroka v zadevi Toplarna, ki se je začelo 25. oktobra, a se je Kangler tudi takrat opravičil zaradi bolezni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.