Snega pa od nikjer

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vremensko najlepša dneva novega delovnega tedna bosta torek in sreda, a še ta dva le pogojno. Prevladovali bodo oblaki in dež. Po snegu v nižinah vsaj do vikenda še ne diši.
Oglej si celoten članek

Po podatkih vremenoslovcev se bo ponedeljek začel z oblačnim vremenom, do večera pa se bodo padavine razširile nad vso državo. V noči na torek se bo meja sneženja spustila do nadmorske višine 800 metrov. Hladneje bo.

V torek čez dan naj bi se na zahodu razjasnilo, drugod pa bo oblačno in megleno. V sredo bo sonce sijalo na vzhodu države, drugod pa bo že oblačno, od zahoda bo državo dosegel nov val padavin. V četrtek bo deževno, meja sneženja se bo spustila do 700 metrov nad morjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 02:38 14. December 2011.

    Ma dej hebeš sneg, ni interesanten v tem momnetu. Zgleda da je letos tko aut, da še predno bo padel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.