Smrtno se je ponesrečil traktorist

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
V Zadobju pri Gorenji vasi se je smrtno ponesrečil traktorist.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Kranj (PU) so sporočili, da se je v Zadobju pri Gorenji vasi zgodila nesreča, v kateri je bil udeležen voznik traktorja. V nesreči smrtno ponesrečil 61-letni traktorist iz okolice Škofje Loke, ki je med vožnjo s traktorjem padel z vozila.

Cesta je bila zaradi nesreče zaprta. O nesreči so policisti obveščali pristojno preiskovalno sodnico in državno tožilko, zdravnica pa je odredila sanitarno obdukcijo, v kateri se bo ugotavljal vzrok smrti traktorista in  njegovo zdravstveno stanje pred nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.