Smrt v sumljivih okoliščinah

Požar. V Prašah pri Kranju zgorela lopa, v pogorišču našli truplo 62-letnega Stojana Nježića.
Oglej si celoten članek

Kranj. V noči na nedeljo je v Prašah pri Kranju zgorela lesena lopa, policisti pa so ob prihodu na kraj dogodka ugotovili, da je v lopi moško truplo, ki je zgorelo v požaru. Kot je sporočil tiskovni predstavnik Policijske uprave Kranj Leon Keder, so policisti med preiskavo in z izsledki sanitarne obdukcije ugotovili, da je moški umrl v sumljivih okoliščinah.

Foto: Žurnal24 Stojan Njezi%C4%87

Razjasnitev okoliščin smrti
Po izsledkih preiskave je umrl 62-letni Stojan Nježić, državljan Bosne in Hercegovine z začasnim bivališčem v Sloveniji. Nježić je bil nazadnje opažen v soboto zvečer v Prašah.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin smrti policisti prosijo javnost za kakršnokoli informacijo, ki bi pripomogla k razjasnitvi okoliščin smrti, še posebno za informacije o tem, kje se je moški pred smrtjo gibal in zadrževal.

Nježić je bil visok okoli 165 centimetrov, suhe postave, temnejše polti, temnih las z visoko plešo na čelu, imel je temne brke. Nazadnje je bil oblečen v sivo jakno in rjave hlače, obut pa v bele natikače.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.