Smrt mladeniča pri Metliki

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Na cesti Novo mesto Metlika je ponoči prišlo do hude nesreče, v kateri je umrl mladenič.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj pred po tretji uri zjutraj v naselju Trnovec.

21-letni voznik je med vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste, kjer je trčil v varovalno ograjo. 

Trk je bil tako silovit, da je 21-letni voznik umrl na kraju nesreče, medtem ko so morali hudo ranjenega sopotnika, ki je v času neseče po ugotovitvah policije sedel na zadnjem sedežu, iz avtomobila spraviti gasilci s pomočjo tehničnega posega, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Po neuradnih podatkih gre letos že za 100. žrtev v prometu na naših cestah. Lani je bila v primerjavi z letos črna statistika v istem obdobju boljša za več kot 10 odstotkov. Samo na cestah policijske uprave Novo mesto je letos ugasnilo že osem življenj.

dezurni@zurnal24.si 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.