Slovenka ni preživela nesreče na Hrvaškem

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Za posledicami hude petkove nesreče na Hrvaškem umrla Slovenka.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči na avtocesti Zagreb–Beograd, nedaleč od Slavonskega Broda, se je v petek zvečer hudo poškodovala 65-letna slovenska državljanka, ki je nekaj ur kasneje v bolnišnici v Slavonskem Brodu zaradi poškodb umrla, je potrdila hrvaška policija.

Nesreča se je zgodila v petek nekaj pred 22. uro na avtocesti nedaleč od vasi Garčin v smeri vzhoda, ko je 59-letni voznik osebnega avtomobila trčil v vozilo pred seboj.

Voznik je izgubil nadzor, avtomobil pa se je začel prevračati, najprej na cestišču, nato pa še na zelenici ob avtocesti. Pri prevračanju je 65-letna potnica padla iz vozila in se hudo poškodovala.

Kljub nujni medicinski pomoči v bolnišnici v Slavonskem Brodu je 65-letnica nekaj ur po nesreči preminila. Lažje se je poškodoval tudi 41-letni sopotnik, medtem ko morebitne poškodbe voznika niso znane, je na spletni strani poročal osiješki časnik Glas Slavonije.

Policija je kazensko ovadila voznika, je še sporočila brodsko-posavska policijska uprava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.