Slovenec v Avstriji pijan vozil v napačno smer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pijan 40-letni Slovenec je v noči na danes na avstrijski avtocesti A10 kar 39 kilometrov vozil v napačno smer. Pri tem ga ni zmotila niti zapora dveh predorov.
Oglej si celoten članek

Ustavil ga je šele tovornjakar, ki mu je s svojim vozilom zaprl pot. K sreči ni bil nihče poškodovan.

Nevaren voznik je po napačni strani avtoceste vozil proti Salzburgu. Policija je bila o njem obveščena okoli 3. ure zjutraj, zaradi česar so takoj zaprli predore.

Ob prijetju so ugotovili, da je imel Slovenec v krvi 1,5 promila alkohola, policija pa poudarja, da je s svojim početjem ogrožal več drugih udeležencev v prometu. Napovedali so ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 22. Maj 2013.

    ta pa bo nastradal,pa ker je še celo v avstriji še toliko bolj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.