Slovenec na mejo z manjšo orožarno

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Italijanska policija je aretirala 32-letnega Slovenca, ki je v tovornjaku prevažal več pušk, pištol in celo plastični eksploziv.
Oglej si celoten članek

Italijanska policija je danes sporočila, da so na severu Italije po prehodu meje aretirali 32-letnega slovenska voznika tovornjaka, ki naj bi prevažal gospodinjske elektronske naprave, a je bil v resnici njegov tovornjak poln orožja.

32-letni slovenski voznik je po navedbah italijanske policije prevažal 15 pušk AK-47, štiri kilograme plastičnega eksploziva, 19 pištol, 700 nabojev in puško z dušilcem. Preiskava, s katero naj bi ugotovili, kam je bila pošiljka namenjena, še poteka.

Policija je še sporočila, da so tovornjak izločili po nadzoru prometa na mejnem prehodu Fernetiči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:15 3. December 2011.

    Itak so ga čakali, ker je bil prodan že vnaprej.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.