Slovenec in Švicar divjala po dolenjki

Foto: PIC
Foto: PIC
Policisti so ju ujeli včeraj zjutraj.
Oglej si celoten članek

Policisti so v torek zjutraj na dolenjski avtocesti ustavili dva voznika osebnega avtomobila znamke mercedes švicarskih registrskih oznak, ki sta močno prekoračila dovoljeno hitrost. 25-letni državljan Švice je vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro, 22-letni državljan Slovenije pa 189 kilometrov na uro. Oba sta prejela denarno kazen.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so policisti na Obrežju v torek nekaj po 8. uri kontrolirali voznika osebnega avtomobila znamke mercedes švicarskih registrskih oznak, ki je na območju Čateža ob Savi vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro in tako prekoračil dovoljeno hitrost na avtocesti za 70 kilometrov na uro. 25-letnemu državljanu Švice so zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo.

Prav tako v torek okoli 8. ure so ustavili voznika osebnega avtomobila mercedes švicarskih registrskih oznak, ki je na avtocesti vozil s hitrostjo 189 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 59 kilometrov na uro. 22-letnemu državljanu Slovenije so izdali plačilni nalog in izrekli kazenske točke.

Policija Hude poškodbe 16-letnice na električnem skiroju Slovenija V nenavadni prometni nesreči jo je skupila 24-letna peška

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.