Slovenci del mamilarske mreže

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slovenija in Srbija. Policisti razbili mednarodno mamilarsko mrežo. V Sloveniji so prijeli štiri osumljence, v Srbiji sedem.
Oglej si celoten članek

Gre za kriminalno mrežo, ki se je dlje časa ukvarjala predvsem s tihotapljenjem heroina iz Turčije in kokaina iz Južne Amerike v Srbijo, Slovenijo in druge države EU. Akcijo so izvedli po več mesecih sledenja in opazovanja.

Zasegli mamila in orožje

Aretacije je enota srbske policije za boj proti organiziranemu kriminalu izvedla v Beogradu, Pančevu, Novem Sadu in na mejnem prehodu Gradina. Ob aretaciji so osumljencem ob večji količini mamil zasegli tudi večje količine orožja in denarja.

V Sloveniji so aretacije izvedli v nedeljo zvečer na območju ljubljanske in koprske policijske uprave. V akciji je sodelovalo 30 kriminalistov in pripadnikov specialne enote policije.
Osumljence zdaj čaka še zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom. 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:10 24. September 2012.

    Verjetno so tile mafijski morilski slovenci rojeni že pri nas. Tile ići si bodo naredili lepo karijero v SLO. <br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.