Slabše vreme od četrtka naprej

Foto: Žurnal24 (Foto: Naša bralka)
Prihodnji teden se nam obeta vremensko lep začetek, a se bo v drugi polovici vreme že malce sfižilo in prineslo več padavin.
Oglej si celoten članek

Do srede lahko lepo in suho vreme pričakujemo po celi državi, obetajo pa se nam tudi skoraj poletne temperature z do 27 stopinj Celzija čez dan, nam je povedal dežurni prognostik Janez Markošek.

Tu pa tam se lahko prikaže še kakšen nevihtni oblak, kakšnih večjih padavin pa ne bo. Tudi v hribih in visokogorju bodo razmere naklonjene planincem, pričakujejo lahko le malce več vetra.

Pri tem velja opomniti, da je na višini nad 2.500 metrov še vedno okoli tri metre snega, ki je večinoma zmehčan in moker, ledišče pa je bilo ta teden na višini okoli 2.400 metrov.

V četrtek se bodo nato že začele pojavljati popoldanske nevihte, v petek pa se bo začelo bolj nestalno vreme z občasnim dežjem. Takšne razmere bodo nato trajale do nedelje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.