Pri 33-letniku našli ogromno zalogo ekstazija

Foto: PU Celje Ekstazi Foto: PU Celje Ekstazi
Preiskovalni sodnik je 33-letniku z območja Žalca, pri katerem je policija v hišni preiskavi našla dobrega pol kilograma kokaina, odredil pripor. Medtem je policija preiskala še en objekt, v katerem je našla nekaj manj kot 8 kilogramov ekstazija.
Oglej si celoten članek

Pred slabim mesecem dni smo poročali o 33-letniku z območja Žalca, pri kateremu so celjski policisti pri hišni preiskavi našli in zasegli dobrega pol kilograma kokaina. 33-letnika so tedaj s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor. 

V nadaljevanju preiskave pa so celjski kriminalisti hišno preiskavo opravili še na območju Dobrne, v objektu, za katerega so bili prepričani, da ga je uporabljal 33-letnik. "V objektu smo našli in zasegli nekaj manj kot 8 kilogramov prepovedane droge ekstazi (MDMA). Vrednost zasežene droge pri prodaji na drobno bi znašala okoli 75.000 €," so pojasnili na PU Celje.

33-letnika, ki je trenutno v priporu, bodo kriminalisti zdaj kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi  drogami. Za omenjeno kaznivo dejanje je zagrožena kazen zapora od enega do desetih let. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.