Skrbnica solastnike opeharila za sto tisočakov

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Jeseniški kriminalisti so ovadili Gorenjko, ki je kot skrbnica z računa združenja solastnikov zemljišč neupravičeno dvignila okrog sto tisočakov.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti so ugotovili, da si je ženska v zadnjih nekaj letih kot skrbnica premoženja z mnogimi dvigi iz računa združenja protipravno prilastila preko 100.000 evrov denarja. Do spoznanja so solastniki prišli februarja letos, ko so primer tudi naznanili policiji.

Kdor si protipravno prilasti denar, premično stvar ali drug del tujega premoženja, ki mu je zaupano v zvezi z zaposlitvijo ali pri opravljanju gospodarske, finančne ali poslovne dejavnosti ali pri opravljanju dolžnosti skrbnika ali mu je prepuščeno kot uradni osebi v službi, se kaznuje z
zaporom do treh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:49 17. Marec 2016.

    Gorenjka ? Morda ste imeli v mislih čokolado Gorenjka ?

  • 11:45 16. Marec 2016.

    PRAVILNO JE NAREDILA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.