Škofljica: trčila vlak in avto

V Škofljici se je danes okoli 16. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je prišlo do trčenja vlaka in osebnega avtomobila, so za STA potrdili na Policijski upravi Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana, so sprejeli pet poškodovancev, tri mlajše odrasle in dva otroka.

Pri vseh poškodovancih trenutno potekajo diagnostični postopki, so še pojasnili v UKC Ljubljana.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, se je prometna nesreča zgodila na nezavarovanem prehodu ceste čez železnico na Dolenjski cesti v Škofljici. Pred prehodom sicer na železnico opozarja prometni znak Andrejev križ.

Policisti so na kraju dogodka in z opravljenim ogledom ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila prečkala železniške tire v trenutku, ko je iz smeri Grosupljega pripeljal potniški vlak. V trčenju je bilo lažje poškodovanih vseh pet ljudi iz osebnega vozila, so še pojasnili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:04 23. November 2012.

    Za ićiće na Žurnalćiću, to ne bo nikoli jasno . Zastonj se matraš, še vedo ne kaj je prej, Lavrica …

  • 21:11 5. September 2012.

    Nesreča se ni zgodila v Škofljici, pa tudi NA Škofljici ne, temveč NA Lavrici.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.