Škoda v zaporu po požaru tisoč evrov

Foto: PGE Celje Požar v celjskem zaporu Foto: PGE Celje Požar v celjskem zaporu
Škoda v celjskem zaporu po včerajšnjem požaru znaša okoli tisoč evrov. Policisti preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.
Oglej si celoten članek

"V požaru ni bil nihče poškodovan, materialna škoda pa po prvih ocenah znaša tisoč evrov. Policisti Policijske postaje Celje še zbirajo obvestila o vzroku požara. Preiskujejo sum storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti," nam je danes glede požara v celjskem zaporu sporočila tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin.

Policisti so bili o požaru obveščeni sinoči ob 21.22. Po naših neuradnih informacijah je požar izbruhnil na zaprtem oddelku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.