Sina pustila na avtocesti, da bi ga povozili

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sodišče v Moskvi je na osem let zaporne kazni obsodilo 24-letno Jeleno Osina, ker je skupaj z 21-letnim bratom maja lani 9-mesečnega sina pustila sredi avtoceste in upala, da ga bodo vozniki povozili do smrti.
Oglej si celoten članek

Otroka je sicer le deset minut po tem, ko ga je mati zapustila, rešil eden izmed voznikov. Nato so ga dali v posvojitev in tako zdaj živi pri drugi družini.

Jelena Osina in njen brat sta na sodišču priznala krivdo. Na enem izmed zaslišanj je tako Osinova dejala, da je težko živela z otrokom – njeni starši, s katerimi je živela, so se ves čas pritoževali. Prav tako pa jo je zapustil tudi njen fant.

Po razsodbi je 24-letnica dejala, da se ji zdi kazen previsoka, a priznala, da je storila veliko napako, da je otroka pustila na avtocesti, še poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.