Simič sporočil, da ima nov posel in presenetil vse

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Bivši direktor Finančne uprave Republike Slovenije Ivan Simič se podaja v posel na zdravstvenem področju.
Oglej si celoten članek

"Januarja odpiramo majhen medicinski center z blagovno znamko Crystal. Verjetno se sprašujete, kaj mi je, da se kot davčni svetovalec podajam na področje zdravstva. Odgovor je dokaj enostaven. Gre za nov izziv. Tako kot je bil v zadnjih dveh letih izziv, da sem tretjič postal direktor finančne uprave, da sem prevzel vodenje strateškega sveta za debirokratizacijo, tako je izziv medicinski center. Upam, da bo vse v redu in da bo medicinski center dosegel svoj namen," je na svojem blogu sporočil Ivan Simič, nekdanji direktor Finančne uprave RS in večinski lastnik podjetja Simič & partnerji, davčno svetovanje d.o.o. 

In s čim se bodo v njegovem medicinskem centru pravzaprav ukvarjali? "Začeli bomo zelo postopoma, najprej z estetiko, potem bomo dodajali druge zadeve. Naš cilj je postopoma zaposliti zdravnike. Začenjamo pa počasi, kot najemnik ambulant v Dunajskih kristalih," je za časopis Delo povedal Simič. Na vprašanje novinarskih kolegov, kje bodo našli zdravnike, ki pri nas množično zapuščajo zdravstvene ustanove, je bil Simič skop z odgovorom: "Znašli se bomo."  Iz javnega registra je razvidno, da je podjetje Crystal registriral septembra, sicer še ugotavljajo kolegi z Dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 16:11 29. December 2022.

    Tip je pač sposoben. Vedno mu je uspevalo, zato ni razloga, da mu ne bi tudi sedaj. Da, je pa …

  • 15:45 29. December 2022.

    V času Covid so zrasle zasebne ambulante po vsej Sloveniji . To je primer za finančne inšpektorje ,ki bodo ugotovili …

  • 15:25 29. December 2022.

    Na vsak način bo tam večji red in manj korupcije kot v 'javnem' zdravstvu - posledično pa bodo tudi konkurenčnejši. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.