Šestkrat streljal

Foto: Fotosmedia
Foto: Fotosmedia
Poskus trikratnega umora v Spodnjem Velovleku. Osumljeni nadaljeval z grožnjami tudi po tem, ko j žensko že ustrelil v vrat.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 22. uro v soboto zvečer je družinski spor dosegel vrelišče. Po ugotovitvah policije je 67-letni moški prišel na vrt, ki se nahaja med njegovo stanovanjsko hišo in hišo njegovega 48-letnega pastorka, ki živi skupaj z enako staro partnerko. V času streljanja je bil pri njima na obisku 31-letni moški iz Velovleka.

Vsi trije so bili na dvorišču pred hišo, ko je osumljeni proti njim ustreli šestkrat. Žensko je zadel v predel vratu, njenega partnerja pa v komolec.

Grozil naprej

Moška sta poškodovano z dvorišča zvlekla v kletne prostore hiše. 67-letnik jim je sledil in grozil z umorom, pri sebi je še vedno imel pištolo. 31-letnik je skočil proti osumljencu, ga z udarci uspel razorožiti in podreti na tla.

Policisti posredovali že večkrat

Policija je zaradi sporov v tej družini posredovala že večkrat, zaradi kršitev javnega reda in miru so tudi večkrat že ukrepali.

Nesoglasja so postala še večja lani, ko je bila osumljenčeva zunajzakonska partnerka premeščena v dom, za ostarele.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.