Šentjurčanu zasegli puško, pištolo in naboje

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Policisti preverjali, ali je Šentjurčan nasilen v družini, pri preiskavi pa naleteli na avtomatsko puško, pištolo in več nabojev.
Oglej si celoten članek

Šentjurski policisti so prejšnji teden v okolici Šentjurja obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. Ker je obstajal sum, da bi lahko imel storilec doma orožje, so policisti pridobili odredbo za hišno preiskavo in pri osumljenemu 49-letnemu občanu našli in zasegli avtomatsko puško s preklopnim kopitom in štirimi nabojniki in pištolo z dvema nabojnikoma. Prav tako so mu zasegli več nabojev za avtomatsko puško in pištolo, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Za orožje ni imel dovoljenja

Osumljenega 49-letnega moškega bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje ter prometa z orožjem in eksplozivi. Zaradi nedovoljene posesti orožja ga čaka še hitri postopek na podlagi določil zakona o orožju.

Prepovedali so mu približevanje

49-letnika so policisti kazensko ovadili še zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja določenemu kraju ali osebi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:25 6. December 2012.

    Zbrana dela Janeza Janše.

  • 13:42 5. December 2012.

    Sam je pa lepa tale M -56. Priročna pa tud !

  • 23:35 4. December 2012.

    To je dobil za spomin na Manevrsko strokturo od Furerja !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.