"Sem edini brez interneta"

Foto: Žurnal24 Zoran Janković (Foto: Anže Petkovšek)
Ljubljanski župan Zoran Janković je dejal, da interneta ne uporablja. V svoji pisarni nima niti računalnika.
Oglej si celoten članek

Zoran Janković je na tiskovni konferenci zavrnil komentar na dejstvo, da je mestni svetnik in vidni član Zaresa Roman Jaklič še do nedavnega elektronsko pošto prejemal na naslov pri Ultri, podjetju, katerega afera je pred časom zamajala šefa Zaresa Gregorja Golobiča.

Ultra je med drugim dobila tudi 4,6 milijona vreden posel za ljubljansko mestno kartico Urbana.

"Meni se kaj takega ne bi moglo zgoditi," je bilo vse, kar je Janković odvrnil na novinarsko vprašanje. "Splošno znano je, da sem edini, ki ne uporablja interneta, na moji mizi v pisarni ni niti računalnika," je dodal in pojasnil, da korespondenco prek elektronske pošte oziroma iskanje dokumentov prek interneta zanj opravljajo v tajništvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.