Še eno vozilo v reki

Foto: Žurnal24
Pri Ilirski Bistrici je prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik zapeljal v reko.
Oglej si celoten članek

Podobna nesreča včeraj pri Vurmatu. Fotografije akcije, v kateri so gasilci iz reke potegnili umrlo voznico in njeno vozilo.

Nekaj minut čez peto popoldne je v bližini zaselka Zalči v občini Ilirska Bistrica voznik osebnega vozila zapeljal v reko. Voznik se je rešil na nasprotni breg.

Hitro so posredovali tamkajšnji prostovoljni gasilci, ki so voznika rešili z nasprotnega brega reke in nazaj na cesto potegnili tudi njegovo vozilo. Prezeblemu vozniku so pomagali reševalci iz Ilirske Bistrice.

Podrobnosti nesreče policija še preiskuje.

Otežen promet povsod po državi. Podrobnosti v povezavi.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.