Še 165 tisoč za Stilles

Foto: Žurnal24 Zaradi malih delničarjev je Stilles še malo sevniški. (Foto: Nada Černič Cvetano
AFP bi odkupilo še deset odstotkov Stillesa.
Oglej si celoten članek

Podjetje AFP Dobova, ki je skoraj 90-odstotni lastnik sevniškega Stillesa, je objavilo prevzemno ponudbo za odkup še preostalih 66 tisoč delnic družbe Stilles iz Sevnice. Veljavnost ponudbe bo potekla 15. aprila. Štefan Teraž, direktor Stillesa, pravi, da gre za logične poteze, saj je naloga družbe objaviti ponudbo tudi za odkup delnic malih delničarjev. Družba AFP ponuja po 2,5 evra za delnico, je zapisano na spletnih straneh borznposredniške hiše Perspektiva. Po oceni revizijske družbe Dinamic je to primerna prevzemna cena.

Družba AFP, znana kot uvoznik Adidasovih izdelkov in lastnik športnih trgovin Prva liga, je leta 2008 ustvarila slabih šest milijonov evrov prihodkov od prodaje, kar je dva milijona manj kot leto prej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.