SDS spet na vrhu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
SDS prehitela SD, na vrhu lestvice priljubljenosti ostaja Pahor
Oglej si celoten članek

V majski raziskavi Vox populi, ki jo za Pop TV in Dnevnik pripravlja agencija Ninamedia, je med strankami v ospredju SDS, ki je prehitela nekaj mesecev vodilno SD.

Če bi torej bile volitve v nedeljo, bi SDS v državnem zboru zasedla 31 sedežev, SD 27 in PS 17. Preostanek bi si razdelili SLS (sedem sedežev) in Desus (šest sedežev). DL in NSi bi izpadli iz parlamenta.

SDS je SD prehitela tudi po anketi Fakultete za uporabne družbene študije (Fudš) Univerze v Novi Gorici, ki je javno mnenje merila med 14. in 17. majem.

Na vrhu lestvice priljubljenosti politikov ostaja predsednik republike Borut Pahor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:22 27. Maj 2013.

    He he he.... na vrhu je stranka, ki odkrito podpira fašizem in nacizem II.ww ter največji populist vseh časov v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.