S Skypom zastonj prek mobilnega telefona

Foto: Žurnal24 (Foto: Istockphoto)
Skype in 3 sta lansirala nov telefon za uporabnike Skypa.
Oglej si celoten članek

Ponudnika brezplačnih storitev Skype in mobilni operater 3 sta na trg lansirala mobilni telefon, ki bo uporabnikom Skypa omogočil zastonj internetne klice med potovanjem. Novi mobilni telefon, poimenovan 3 Skypephone, bo poleg omenjene storitve omogočal tudi pošiljanje Skype sporočil.

"Skype je zdaj resnično mobilen. Za njegovo uporabo ne potrebujete več laptopa," je izjavil direktor Skypa Michael van Swaaij. Dodal je še, da bodo zaradi preproste uporabe veliko zanimanje za telefon pokazali tudi tisti, ki do sedaj niso uporabljali Skypa.


Podjetji sta prepričani, da jima bo v zadnjem četrtletju tega leta po vsem svetu uspelo prodati več sto tisoč, v naslednjih dveh letih pa že več milijonov enot.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.