S prekrški si je prislužil 1.600 evrov in 19 točk

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Koprski policisti so bili v četrtek ob 15.32 obveščeni, da se je na cesti Koper–Bivje zgodila prometna nesreča, povzročitelj pa je s kraja nesreče pobegnil, in sicer peš.
Oglej si celoten članek

Mimo sta se ravno iz službe peljala inšpektorja PU Koper, ki sta pobeglega voznika videla, stekla za njim in ga prijela na stari cesti za Prade.

Enaindvajsetletnemu povzročitelju iz okolice Hrpelj, ki je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v osebni avtomobil 26-letnice iz Ajdovščine, je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,46 grama alkohola v litru izdihanega zraka, na vozilu pa tudi ni imel vinjete.

S prekrški si je prislužil plačilni nalog za 1.660 evrov in 19 kazenskih točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.