S pištolo nad varnostnika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Kranju sta neznanca poskušala oropati varnostnika. Policija za pomoč prosi očividce.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 20.40 sta na Likozarjevi ulici v Kranju dva neznanca poskušala oropati varnostnika. Po zbiranju obvestil je policija ugotovila, da se je ob tej uri pred stavbo banke pripeljal varnostnik, od katerega je s pištolo oborožen neznanec zahteval denar. Varnostnik je v tem trenutku stekel proti Cesti Staneta Žagarja, neznanca pa sta s kraja dogodka pobegnila s skuterjem črne barve neznane znamke.

Eden od storilcev je mlajši moški, visok okoli 160 centimetrov, suhe postave. Oblečen je bil v temne hlače in zelen anorak, na glavi je imel kapo z izrezom za oči in usta. Pri sebi je imel manjšo pištolo črne barve.

Policija morebitne očividce in vse ostale, ki karkoli vedo o storilcu ali ropu, poziva, naj informacije sporočijo na številko 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 19. December 2013.

    Lahko in imel je priložnost steči in pobegniti, ni imel pa nikakršnje možnosti izvleči pištolo in bandite postreliti , no …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.