S paralizatorjem napadel varnostnika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neznani moški včeraj zvečer napadel varnostnika in mu ukradel kovček z večjo vsoto gotovine.
Oglej si celoten članek

52-letni varnostnik je bil napadel in oropan včeraj okoli 20.30 na Puhovi ulici v Mariboru. Ko je pristopil do službenega osebnega avtomobila in odprl vrata, je do njega izza hrbta pristopil neznanec.
Paraliziral ga je z električnim paralizatorjem, zaradi česar je varnostnik padel na tla. Napadalec ga je nato z neznanim predmetov večkrat udaril po zatilju. Varnostniku je ukradel kovček za prenašanje denarja, v katerem je bila večja vsota gotovine.

"Neznani moški je visok približno 175 centimetrov, oblečen v bundo segajočo do pasu, svetle bež-rjavkaste ali sive barve in pokrit s kapo ali kapuco," so še sporočili s Policijske uprave Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:17 16. December 2012.

    imaš čisto prav ,pa še nekaj pogrešam v tej zgodbi,zakon o zasebnem varovanju jasno govori da v nočnem času denar …

  • 14:31 14. December 2012.

    Zakaj skrivate naslov podjetja , ko je po zakonu , da mora imeti kovček z lisico in pa znotraj njega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.