S kovinskim predmetom udaril sprehajalko in zahteval denar

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Osumljenec je s kovinskim predmetom udaril starejšo sprehajalko po glavi in zahteval, da mu izroči denar. Storilec in njegov sostorilec sta mladoletnika.
Oglej si celoten članek

Novomeški polciisti so bili v petek okoli 12.30 obveščeni o ropu na Župančičevem sprehajališču v Novem mestu. Ugotovili so, da je neznanec na sprehajališču s kovinskim predmetom udaril starejšo sprehajalko po glavi in zahteval, da mu izroči denar. Odtujil je njen nahrbtnik z denarnico, dokumenti in gotovino ter po dejanju peš pobegnil. 

Lažje poškodovano žensko so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

Policisti so na podlagi intenzivne preiskave, zbiranja obvestil in ugotavljanja okoliščin v poznih večernih urah prijeli mladoletnega osumljenca iz občine Šmarješke Toplice. Ugotovili so tudi identiteto sostorilca, prav tako mladoletnika iz občine Žužemberk. Zoper oba bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 21:00 21. Oktober 2024.

    Podpiram, da se državljani oborožijo in začnejo to nesnago v samoobrambi lastnoročno odstranjevat iz družbe.

  • 20:04 21. Oktober 2024.

    "Balkanska Ciganska posla"!

  • 13:53 21. Oktober 2024.

    Ja, državljani.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.