S kijem za kriket do smrti pretepel sina

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na treningu kriketa je oče pred dečkovo mamo, drugimi otroki in njihovimi starši brutalno pretepel sina s kijem.
Oglej si celoten članek

11-letni Luke Batty je umrl na igrišču, potem ko ga je s kijem brutalno pretepel 54-letni oče. Kljub hitremu odzivu reševalcev mu niso mogli več pomagati. 

Kot poroča Sky News, je imel dečkov oče duševne težave. Umiril se ni niti ob prihodu policistov, zato so ga ustrelili v prsi. Kasneje je v bolnišnici umrl. 

Na treningu je bila tudi dečkova mama, ki je po dogodku v šoku. Dejala je, da je imel oče Luka najraje na svetu in da se je vse zgodilo zaradi njegovih duševnih težav. "Več let je bil brez doma, vse v njegovem življenju je propadalo, Luke pa je bil njegova edina svetla točka," je povedala pretresena Rosie Batty. "Sem žrtev družinskega nasilja, in če se je to že moralo zgoditi, naj bo učna lekcija vsem preostalim," je povedala. 

Ko so na igrišče pritekli policisti, jih je moški pričakal z nožem. Ker se na njihovo prigovarjanje, naj orožje odloži in se preda, ni odzval, so ga ustrelili. Kot je povedal predstavnik policije, na srečo ni veliko takih dogodkov, da bi morali posredovati. "A kljub temu preveliko," je zgrožen dodal, ko je opisoval grozljivi potek dogodkov na igrišču. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.