S 55 metrov skočil v smrt

Foto: Žurnal24
31-letnik iz Beograda je skočil z višine 55 metrov v jezero in umrl. Medtem ko številni tam izvajajo skoke z elastiko, je on skočil brez vrvi.
Oglej si celoten članek

Goran Orlović je umrl po tem, ko je s 55 metrov visokega stolpa skočil v jezero. Stolp na Savskem jezeru je sicer priljubljen za skoke z elastiko (t.i. bungee jumping). Goran je v vodo padel s hitrostjo 100 kilometrov na uro, so ocenili reševalci in dodali, da je bil padec v vodo v tem primeru enak padcu na beton.

V smrt je skočil v četrtek ob 21.30, našli pa so ga v petek ob 14. uri. Ni znano, ali je storil samomor ali se je želel le dokazati pred prijatelji.

"Slekel se je in ostal samo v spodnjih hlačah. Rekel je mimoidočim, da bo skočil. Vsi so ga opozarjali, naj tega ne stori, a se je povzpel do vrha in skočil," je rekel očividec. Policija ga je začela iskati že zvečer, a so zaradi teme kmalu prekinili iskalno akcijo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.