Rubež ambasade

Foto: Žurnal24 Zemlja, na kateri stoji veleposlaništvo, je pod hipoteko, ta pa je naprodaj za o
Elan. Izvršilni postopek na zemljišče, kjer je Hrvaška.
Oglej si celoten članek

Naprodaj je terjatev, zavarovana z zemljiščem, na katerem stoji hrvaško veleposlaništvo.

Skoraj 33 milijonov evrov vredna terjatev Komercialne banke do skupine Elan je na voljo za izhodiščno ceno 450 tisoč evrov. Izvršilni postopek je že v teku, predvideva pa se, da bo zelo dolgotrajen.

"Pričakujejo se namreč težave, tako z izvedbo cenitve kot z ogledom nepremičnin s strani potencialnih kupcev, kajti na nepremičninah stoji ambasada tuje države,"
pojasnjuje sodišče. Na zastavljeni parceli Prule 25/21 namreč stoji hrvaško veleposlaništvo. Rok za oddajo zavezujočih ponudb še ni določen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.