Ropar se je predal po osmih minutah

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Enaindvajsetletnik z nožem grozil prodajalki. Le osem minut pozneje se je sam predal policiji.
Oglej si celoten članek

Ob 19.10 je enaindvajsetletni moški v Škofji Loki z nožem grozil uslužbenki v trgovini in od nje zahteval denar. Delavka mu ga ni izročila, ampak je sprožila signalno varnostno napravo. Storilec je pobegnil in se že ob 19.18 predal policistom. Ti bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.

V Žireh bolj pogumen ropar

Manj plašen pa je bil ropar iz Žirov. V trgovino je vstopil včeraj nekaj pred 19. uro in uslužbenki zagrozil s pištolo. Ukradel je več kosov zlatnine, s kraja pobegnil peš, nato pa beg nadaljeval z osebnim avtomobilom. 

Policija ga še išče. Visok je okoli 170 centimetrov, na glavi je imel masko z izrezom za oči, oblečen je bil v delovni kombinezon, nosil je sive rokavice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:10 10. Oktober 2012.

    Pa ima zagotovljene 3 obroke dnevno, streho nad glavo in ogrevano sobo.

  • 13:44 10. Oktober 2012.

    Kako pa veste da je bil ropar iz Žirov? Tam se namreč vsi med seboj poznajo in bi jo omenjeni …

  • 13:37 10. Oktober 2012.

    Še en, ki bo privarčeval na kurjavi v celici in se grel na naše stroške...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.