Ropa bencinskih servisov

Policisti celjske uprave so te dni obravnavali kar dva ropa bencinskih servisov; v soboto v Velenju, sinoči pa v Celju.
Oglej si celoten članek

Do sobotnega ropa je prišlo ob 18.20; neznanca sta vstopila v bencinski servis na Partizanski cesti v Velenju. Eden od njiju je stekel za prodajni pult, napadel zaposlenega in zahteval denar. Z dobljenim denarjem sta neznanca pobegnila neznano kam. "Roparja sta bila visoka približno 180 in 190 cm, oblečena sta bila v temnejša oblačila, na glavi sta imela kapi z izrezom za oči," še sporoča Milena Trbulin s celjske uprave. Dodaja, da v ropu ni bil nihče poškodovan, koliko denarja sta roparja odnesla, pa policija ne pove.

Do še enega ropa bencinskega servisa je prišlo sinoči nekaj minut po osmi zvečer. Neznanec je z nožem v roki vstopil na servis na obvoznici na Ljubljanski cesti v Celju. Od zaposlenih je zahteval denar in cigarete. Ko je dobil, kar je zahteval, se je s kolesom odpeljal neznano kam. Policija še navaja, da je ropar visok med 180 in 190 cm, oblečen je bil temnejša oblačila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.