Rdeča luč ga je stala življenja

Foto: Žurnal24 Posledice prometne nesreče. 81-letnik ni nosil zaščitne čelade. (Foto: Policija)
Za posledicami novembrske prometne nesreče je včeraj v mariborski bolnišnici umrl 81-letni moški.
Oglej si celoten članek

Moški iz okolice Slovenj Gradca je 20. novembra malo pred 13. uro v semaforiziranem križišču v Slovenj Gradcu prevozil rdečo luč in zavijal levo, pri tem pa je izsilil prednost 46-letnemu tujcu, ki je s tovornjakom pripeljal z njegove leve.

Tovornjak ga je kljub zaviranju zadel s sprednjim desnim delom vozila. Ob trčenju je voznik kolesa z motorjem, ki med vožnjo ni uporabljal zaščitne varnostne čelade, padel in z glavo udaril ob vozišče. V prometni nesreči je utrpel zlom reber in hude poškodbe glave. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, od koder je bil med zdravljenjem prepeljan v UKC Maribor. Tam je včeraj umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.