Razsuti hlodi na avtocesti

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na gorenjski avtocesti se je med priključkoma Brezje in Radovljica okoli 12. ure razsul tovor, sporoča prometno-informacijski center. Promet močno oviran v smeri Avstrije.
Oglej si celoten članek

Prometno-informacijski center za državne avtoceste je ob 12.20 prejel obvestilo, da se je na gorenjski avtocesti razsul tovor,  zaradi česar je bil promet med priključkoma Brezje in Radovljica močno oviran v obe smeri, okoli 14. ure pa le še v smeri proti Avstriji.

Posledice razsutja tovora še vedno odstranjujejo.

Po cestišču so se razsuli smrekovi  hlodi, zaradi trenutnih razmer pa na prometno-informacijskem centru voznike opozarjajo na previdno in varno vožnjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.