Razlitje tekočine, oviran promet

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
V Krškem je vozni pas glavne ceste 1. reda Drnovo–Krško, v smeri od Drnovega proti semaforiziranemu križišču, v dolžini štiri kilometre zaradi razlitja tekočine izredno splozek.
Oglej si celoten članek

"V Krškem je vozni pas glavne ceste 1. reda Drnovo–Krško v smeri od Drnovega proti semaforiziranemu križišču pri mostu čez reko Savo v dolžini približno štiri kilometre, domnevno zaradi razlitja tekočine, izredno spolzek," so sporočili s PU Krško.

Vzdrževalci ceste in gasilci cesto že čistijo, zato je postavljena dodatna prometna signalizacija.

Policisti voznike in voznice, ki vozijo iz smeri Drnovega proti mostu čez reko Savo, opozarjajo na previdnost in ustrezno varnostno razdaljo. Zaradi razlitja bo verjetno promet na tem delu ceste občasno oviran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.