Ravno so postavili podzemne zabojnike, že so jih odstranili

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ljubljančan se sprašuje, zakaj so odstranili na novo postavljene podzemne smetnjake.
Oglej si celoten članek

"Lansko leto ste na Kotnikovi ulici postavili nove podzemne smetnjake. Te dni ste te iste nove smetnjake odstranil in naložili na tovornjake," je ogorčen meščan, ki Mestno občino Ljubljana med predlogi meščanov sprašuje: "Čemu se tako razmetava z denarjem?"

Odtranitev je začasna

Pri MOL pojasnjujejo, da je odstranitev na novo postavljenih smetnjakov zgolj začasna. "Žal od ponedeljka, 28. avgusta, zaradi prestavitve električnega kabla, uporabniki približno dva meseca ne bodo mogli uporabljati podzemne zbiralnice," razlagajo pri MOL. "Iz Snage smo zato dostavili navadne zabojnike, zaradi del pa je bilo treba podzemne zabojnike umakniti." 

Izvajalec je Elektro Ljubljana, ki bo stroške za prestavitev zabojnikov tudi plačal. 

Slovenija 'Tujci' polnijo vaše zabojnike? Nič jim ne morete!

Sredi Ljubljane Ena bolj prometnih cest prekopana že tretjič v dobrih dveh letih

Nov center Za promet dlje časa zaprti Rakuševa ulica in Hradeckega cesta

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.