Radič šestkrat dražji od mesa

Foto: Suzana Kos Zelenjava tržnica Foto: Suzana Kos Zelenjava Foto: Suzana Kos Meso Foto: Suzana Kos Podražitev zelenjave
Cena zelenjave. Zaradi burje, ki je poškodovala rastlinjake, in mraza se je povišala – tudi za 30 odstotkov.
Oglej si celoten članek

Hrana. Burja je poškodovala več kot polovico rastlinjakov v slovenski Istri, mraz je uničil zelenjavo v njih. Na koprski tržnici včeraj ni bilo nobenega kmeta, ki bi prodajal svoje sezonske pridelke.

"Vse je pomrznilo, zelenjave je manj, zato se je podražila, navadni radič za 17, goriška roža pa za 30 odstotkov," pravijo v prodajalni sadja in zelenjave Voglia matta.

Italijo draži bencin

Italijanski mediji poročajo, da so se cene nekaterih vrst zelenjave in sadja zaradi vremena ter višjih cen bencina, zaradi katerih je dražji transport, povišale za desetkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:20 14. Februar 2012.

    marsikdo sploh ne ve, kako je drago - cene se namreč ne vidi, je obrnjena tako, da ne vidiš, koliko …

  • 08:49 14. Februar 2012.

    More bit pa res usekan tisti ki bi kupil tako drago stvar. <br /><br />So se mal zmotil če mislijo …

  • 08:48 14. Februar 2012.

    ...dejstvo je, da je zelenjava na koprski tržnici ne glede na vreme, absolutno predraga!!! ...veliko zelenjave, ki se prodaja na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.