Punčke, ki rešujejo življenja

Foto: UNICEF Slovenija Unicefove punčke iz cunj Foto: UNICEF Slovenija Unicefove punčke iz cunj
Nakup v višini 20 evrov zagotovi cepljenje enega otroka proti več nalezljivim boleznim.
Oglej si celoten članek

Unicef Slovenija in Pošta Slovenije sta odprla že tradicionalno prodajno razstavo punčk iz cunj v atriju Pošte Slovenije na Čopovi ulici v Ljubljani. Nakup ene punčke iz cunj v višini 20 evrov zagotovi cepljenje enega otroka proti davici, ošpicam, oslovskemu kašlju, otroški paralizi, tuberkulozi in tetanusu. 

"Unikatne punčke vse leto izdelujejo številni prostovoljci in prostovoljke, otroci v vrtcih in vzgojiteljice, ob posebnih priložnostih pa tudi modni oblikovalci, ki skupaj s posvojitelji punčk pomagajo organizaciji pri reševanju otroških življenj po vsem svetu," so sporočili z Unicefa Slovenija.

S podporo vseh sodelujočih je organizacija doslej omogočila cepljenje že za več kot 16.650 otrok v državah v razvoju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:07 14. November 2013.

    verjetno nimajo kam dat cepiv s pretečenim rokom. nekaj s pretečenim rokom so jih porabili v kranju..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.