Psi poklali ovce

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Dare Čekeliš)
V Reštanju v občini Krško je ponoči prišlo do pokola ovac. Tako pse kot njihovega lastnika še iščejo.
Oglej si celoten članek

V Reštanju so ponoči v ogrado z ovcami vdrli psi; tri ovce so pokončali, pet so jih obgrizli. Ko je lastnik Ferdinand Ferlin zjutraj odkril pravi pokol v svoji ogradi, je pogrešil še šest živali. Povedal nam je, da je nastala škoda precej velika. Nekaj ovac je zaradi ugrizov poškodovanih.

"Krški policisti so že opravili ogled, ravno tako tudi dežurni veterinar," je povedal tiskovni predstavnik krške policije Robert Perc. Policisti za lastnikom psov še poizvedujejo. Njihovo delo otežuje tudi dejstvo, da so se neznano kam izgubili tudi krvoločni napadalni psi.

Ko smo okoli 16. ure preverjali na policiji, so nam povedali, da lastnika psov še vedno niso izsledili. Po kazenskem zakoniku (poškodovanje tuje stvari) mu sicer grozi denarna kazen ali zaporna kazen do dveh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.