Prvič v zgodovini za eno mizo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na povabilo predsednika republike Boruta Pahorja se bodo danes sestali Pahor, predsednik vlade Miro Cerar, predsednik državnega zbora Milan Brglez in predsednik državnega sveta Mitja Bervar. Izmenjali in uskladili bodo stališča o zadevah, ki zahtevajo široko politično soglasje.
Oglej si celoten članek

To bo prvo srečanje te vrste v zgodovini Slovenije. Med drugim se bodo predsedniki posvetovali o nekaterih ustavnopravnih spremembah, o spravnih ravnanjih, o usklajevanju resolucije slovenske zunanje politike in drugih pomembnih odločitvah za gospodarsko in socialno okrevanje države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:36 8. December 2014.

    Kapitalistični napad na izobraževanje<br />Trda dejstva ljudi, ki trpijo na svoji koži učinke neoliberalnega napredka, potrjujejo in dokazujejo, da se …

  • 08:06 8. December 2014.

    Največ koristnega bi naredili, da se ne bi sestali nikoli več. Koliko dnevnic bomo plačali za nekajurno mešanje megle. Tam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.