Še ena smrtna nesreča na naših cestah, sopotnica umrla v bolnišnici

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Slovenske ceste so terjale krvav davek. Po nesreči, ki se je zgodila v soboto, je ugasnilo še eno življenje.
Oglej si celoten članek

Za posledicami prometne nesreče, ki se je zgodila v soboto pri Kubedu, je v ponedeljek dopoldan v bolnišnici umrla 67-letna državljanka Italije, so sporočili s Policijske uprave Koper.

67-letnica je bila sopotnica v osebnem avtomobilu, ki ga je vozil 55-letni državljan Italije. Ta je poškodbam podlegel že na kraju nesreče.

September je bil sicer eden najbolj črnih mesecev na slovenskih cestah. V tem mesecu je namreč na slovenskih cestah umrlo deset ljudi, toliko kot v prvih treh mesecih letošnjega leta skupaj.

Letos so slovenske ceste zaenkrat terjale 58 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lanskega leta pa 63 smrtnih žrtev, so danes sporočili z Generalne policijske uprave.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:12 30. September 2024.

    Mislim, da bi morali tujce izvzet iz statistike, da dobimo pravo sliko!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.