Prek oglasa prodajala stvari in ostala brez 1.700 evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nova spletna goljufija.
Oglej si celoten članek

S pomurske policijske uprave poročajo o primeru spletne goljufije. Kot so zapisali, je oškodovanka prodajala stvari preko socialnega omrežja in ob tem vzpostavila stik z neznanim kupcem.

Po vzpostavljenem stiku je prejela SMS sporočilo s strani dostavne pošte, v katero je potem zraven vseh potrebnih podatkov še vnesla PIN kodo svoje bančne kartice.

V nadaljevanjo je nato neznani kupec z transakcijskega računa oškodovanke prenakazal denar na crypto račun in jo tako oškodoval za 1.700,00 eurov.

dezurni@styria-media.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.